Jaarmarkt Haaltert

Op Donderdag 27 Oktober zal Puurista meedoen met jaarmarkt Haaltert. Kom dus zeker eens langs. De winkel zal die dag open zijn tot 16u.


Herfstvakantie

Puurista zal gesloten zijn op 1 en 2 november.


Workshop: onverpakt leven, een introductie.

Wil je graag minder afval in je vuilnisbak? Vraag je je af hoe je eraan moet beginnen? Twijfel je of een verpakkingsvrij leven duurder of net goedkoper is? Wanneer is een verpakking wel zinvol? Of klinkt het jou allemaal wat vreemd in de oren en wil je gewoon eens horen wat het is? Dan is deze workshop iets voor jou.

In deze workshop leer je de basis voor een verpakkingsvrij leven op jouw maat. We starten alvast bij het begin: we leggen de uitgangspunten uit van een verpakkingsvrij leven en hoe je deze in de praktijk kan omzetten. Heel wat praktijkvoorbeelden komen aan bod als ook handige tips en tricks om thuis mee aan de slag te gaan. Vervolgens geef ik je een rondleiding door de winkel en laat ik je zien hoe je eenvoudig zonder veel moeite verspilling kan vermijden. Ontdek de vele voordelen van pure verzorgingsproducten, het gemak van het ecologisch huishouden, de wondere wereld van herbruikbaar producten. Je gaat alvast naar huis met een heleboel tips hoe je afval kan besparen in je eigen leven.

 

Wil je nadien zelf aan de slag gaan, breng dan zeker je eigen potjes of zakjes mee.

 

Wanneer? Zondag 23 oktober 2022 om 14u30

Duur? 1uur tot 1u30

Prijs? Gratis en vrijblijvend

 

Graag vooraf inschrijven door een mailtje te sturen naar info@puurista.be